Wil jij gaan deep-diven met mij? Een traject volledig op je eigen leerdoelen en daardoor mega-stappen maken?

Dit is echt HET traject. We gaan 1 op 1 aan de slag en gaan dus 100% werken met jouw leerdoelen. Dit traject is uitermate geschikt als je wilt starten als afscheidsfotograaf maar ook als je al even bezig bent en de behoefte hebt om met regelmaat te sparren, beelden samen door te nemen, je workflow aan te bepalen of aan te scherpen, prijzen goed te bepalen. Kortom je bedrijf echt op de kaart te zetten zoals jij wilt en voor ogen hebt. En heb je dat nog niet helemaal helder? Dan gaan we daar in dit traject samen aan werken!

Hoe ziet het traject eruit?
  • We gaan drie maanden met elkaar aan de slag

  • We beginnen met een skypesessie om elkaar te leren kennen en je leerdoelen helder te krijgen

  • We komen elke maand een keer bij elkaar voor een live-dag van 10.00-16.00 uur. Uiteraard met heerlijke lunch en hapjes!

  • Elke maand hebben we tussentijds een skype-sessie om de voortgang te bespreken en bij te sturen 

De investering

Voor slechts €3499,- (exlusief BTW) bepaal jij wat je gaat leren en ga jij de stappen zetten die je nodig hebt.

Onderwerpen

We kunnen legio onderwerpen aanpakken

Wie wil je zijn? Wat wil je je klanten geven? Hoe wil je je workflow inrichten om zo efficient mogelijk te werken? Maar ook het leren kennen van deze bijzondere branche, wat werkt wel en wat werkt niet, hoe stel je je op. Hoe ga je om met de emotionele kant van dit vak. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos

Aan de slag

Ik ga niet alleen maar vertellen hoe ik het doe. Want wat voor mij werkt is misschien niet het pad voor jou. Dus ik ga je aan het denken zetten, we kijken welke manieren er allemaal zijn en je gaat voor jezelf bepalen wat bij je past. Ik kan je hier uitstekend bij begeleiden. Ik heb veel dingen uitgeprobeerd, fouten gemaakt en geleerd, prijzen aangepast, workflow aangescherpt en verbeterd. Daardoor kan ik bij jou voor een versnelling zorgen, je kan immers mee liften op mijn ervaringen.

Portfolio review

Standaard plannen we tijd in om samen één of meerdere reportages van je door te nemen. We kijken welke beelden je hebt gemaakt en misschien wel niet hebt gemaakt. Welke standpunten je hebt ingenomen en welke instellingen je gebruikt. Ik help je om dit met een frisse blik te bekijken en te verbeteren

BONUS Shoot with you

Iets wat je los bij mij kan boeken, is samen fotograferen. Ik kan bijvoorbeeld mee gaan naar een uitvaart of afscheidsreportage die jij geregeld hebt, ik loop of fotografeer met je mee (passend, integer en op afstand). Ik observeer hoe jij dit aanpakt en nadien bespreken we je beelden, maar ook hoe je het die dag hebt aangepakt. Normaal kost dit €795,- maar indien je een V.I.P. traject bij mij afneemt kan je dit bijboeken voor slechts €495,-.

Neem contact met mij op

FAQ

Ben ik na deze cursus klaar om als afscheidsfotograaf aan de slag te gaan?

Ja ja en ja! Sterker nog, na de eerste dag kan je beginnen. En tijdens de overige maanden help en steun ik je. Je gaat grootse stappen zetten!

Kan ik in termijnen betalen?

Uiteraard! We kijken samen wat haalbaar voor je is en daar maken we dan afspraken over

Waar vinden de live-dagen plaats?

In principe op mijn kantoor in Vlissingen. Hier heb ik alles voorhanden, demo-materialen en diverse reportages om te laten zien. Wil je toch liever ergens anders afspreken laat het mij weten, dan kijken we wat handig is!

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

Ons contact met Gwendolyn verliep vanaf het eerste moment begripvol, professioneel en buitengewoon prettig. We hadden haar geselecteertd op basis van de foto’s van haar website die voor ons precies uitdrukten waar we naar zochten rondom het overlijden van onze moeder en schoonmoeder: ze vertelden zonder woorden een verhaal over liefde, verdriet en afscheid. Toen… Lees verder “”

- Yvonne Rooms -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

VIP Traject

Menu