(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Aangenaam!

Ik ben Gwendolyn Pieters, geboren in 1982. Opgegroeid en nog steeds met veel plezier wonend in het prachtige Zeeland, heerlijk vlakbij de zee. Ik ben zelf niet echt een zonaanbidder, maar het strand trekt elk seizoen. Een heerlijke winterse wandeling en daarna een warme chocomel of lange zomeravonden met vrienden en alle kinderen op het strand de zon zien zakken in de zee. Ik ben moeder, vrouw, zus, dochter, ondernemer, fotograaf en nog zoveel meer. Samen met Peter heb ik twee prachtige zoons, Ferron en Novan. 

“Create your own life and business,
just the way you like it”

Typisch Gwendolyn

Ik ben gek op lekker eten, chocolade, goede wijn, creatief bezig zijn, mijn bedrijf, mijn gezin en op lezen. Verder ben ik verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent en vind het dus heerlijk om te groeien.

Als gezin zijn we dol op reizen en gaan dan ook vaak op pad met onze gepimpte caravan in Europa. Daarnaast zijn Peter en ik  verliefd op Zuid-Afrika. We zijn al drie keer in dit prachtige land geweest. Wintersporten deden we ook vaak voor de kinderen en staat nu ook hoog op ons wenslijstje!

Woorden die mij omschrijven zijn: Gedreven, pietje precies, een echte doener, energiek, vuur en aarde, spiritueel, mega intuïtief, creatief, open-minded en vastberaden.

Intuïtie

Mijn intuïtie is tegenwoordig heel erg belangrijk voor mij. Dat is niet altijd zo geweest, vroeger nam ik beslissingen altijd vanuit mijn hoofd. Door schade en schande ben ik wijzer geworden en neem ik nu beslissingen vanuit mijn hart.

Zo fotografeer ik ook. Vanuit mijn hart én vanuit mijn gevoel. Ik weet onbewust welke momenten, plekken en standpunten belangrijk zijn en daardoor weet ik keer op keer de harten van mijn klanten te raken. Dat is echt het allermooiste aan mijn werk.

Als coach werk ik hetzelfde; volledig op gevoel en daarmee help ik mijn coachees verder in hun pad als fotograaf. Ik leer ze ook te vertrouwen op hun gevoel en daarmee bouwen we samen aan een bedrijf dat helemaal bij ze past. 

Mijn missie

Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf ondervind ik dagelijks dat de dood nog niet bespreekbaar is. Dat vind ik lastig, want hoe fijn zou het zijn als we meer open over de dood zouden kunnen spreken? Dat we onszelf bewust zijn van de wensen van onze naasten en op de hoogte zijn van de mogelijkheden omtrent afscheid nemen.

Ik hoor veel te vaak, "had ik het maar geweten". Uiteraard wat betreft fotografie, maar ook over allerlei andere keuzes die er gemaakt hadden kunnen worden. Daarom is mijn missie om de dood en het afscheid nemen uit de taboesfeer te halen, opdat nooit meer iemand spijt heeft van de gemaakte keuzes.

Mijn drijfveren

Mijn allergrootste passie is het vertellen van levensverhalen. Het echte leven. De grote en in de kleine dingen. Herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Opdat alle momenten in het leven het waard zijn om vast te leggen. Ik ben een echte documentaire fotograaf en mijn kracht ligt in het aanwezig zijn en die momenten te vangen die er toe doen.

Ik ben daarnaast gespecialiseerd afscheidsfotograaf. Mijn eerste afscheid dat ik mocht vastleggen was voor mijn allerbeste vriendin. Haar moeder overleed en het leek mij enorm waardevol voor haar om hier foto's van te hebben. Puur op gevoel bood ik aan om de uitvaart vast te leggen. De dankbaarheid die ik terug kreeg en de kracht die ze uit mijn foto's haalde wakkerde bij mij iets aan. Het zaadje was gepland. En nu enkele jaren later heb ik 100+ uitvaarten mogen vastleggen en vele levensverhalen mogen documenteren.

Ik coach met enorm veel liefde andere fotografen in hun pad op het gebied van afscheidsfotografie. Omdat ik het enorm belangrijk vindt dat als je zo'n intieme en gevoelige situatie gaat vastleggen, je dit goed doet mét de juiste kennis en intenties. Ik geloof er in dat hoe meer goede afscheidsfotografen er zijn, hoe sneller het taboe zal verdwijnen.
Verder zet ik mijzelf in als vrijwillig fotograaf bij Stichting Earlybirds. De stichting verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven.

Ook leg ik op vrijwillige basis stil geboren kindjes vast. Dit doe ik niet vanuit een stichting maar volledig uit eigen naam. Dus ben je kraamverzorger, verloskundige of uitvaartondernemer en tref je een gezin dat een stil geboren kindje heeft gekregen? Schroom dan niet om mij te benaderen. Met liefde leg ik warme herinneringen voor de ouders vast.

Gezien in

Ervaring & opleidingen

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram