(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijke Podcast

Aflevering 1. Waarom een podcast en een bijzonder lief gezin

Gwendolyn Pieters
 - 
september 10 2019
 - 

Voor degene die mij volgen op Instagram mag het geen geheim zijn dat ik ontzettend graag naar podcasts luister. En op een bepaalde dag dacht ik ineens: "zou ik ook een podcast kunnen starten". Ik drukte die gedachte gelijk weer weg, want wie zit daar nou op te wachten (jaja ik weet het, dat is mijn ego die mij in de weg zit). Als ik één ding heb geleerd uit al die podcasts, is dat je soms beter maar gewoon moet doen. Dan zie je vanzelf of het werkt en of het iets voor je is. Ik heb dus maar gelijk daad bij het woord gevoegd en heb mijn allereerste podcast opgenomen!

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

In deze aflevering mijn waarom over de podcast en een bijzondere ontmoeting met een bijzonder lief gezin.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram