Wat een waardevolle en emotionele middag – Familiereportage Geldrop

Terwijl ik aan het water zit in Duitsland wordt ik gebeld. Het is Marijke, ze belt omdat haar zus te horen heeft gekregen dat ze niet heel lang meer te leven heeft, nieuws dat is ingeslagen als een bom. Maar ook het besef kwam dat het nu het moment is om nog samen herinneringen vast te laten leggen. Of ik op korte termijn de gelegenheid had om de hele familie vast te leggen. Uiteraard! Direct na mijn vakantie ging ik naar deze familie en zijn we naar het bos gegaan, hier heb ik de familie in allerlei samenstellen vastgelegd. En wat is Moment Design dan mooi, het gaat verder dan foto’s maken, het gaat om samen zijn, woorden naar elkaar uit te spreken nu het nog kan. Het was enorm emotioneel maar ook zo ontzettend mooi, de liefde was zo ontzettend voelbaar, ik voel het elke keer weer als ik de foto’s bekijk. Ik ben zo enorm dankbaar dat ik dit voor de familie mocht doen, ik hoop dat ze later ontzettend veel steun uit de foto’s zullen halen.

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu