Webinar Q&A afscheidsfotografie

Met regelmaat geef ik een gratis webinar afscheidsfotografie. Hier behandeld ik de vragen die mij het meest gesteld worden en beantwoord ik ook de vragen die live worden gesteld. Deze vragen beantwoord ik volledig anoniem omdat ik mij heel erg bewust ben hoe gevoelig dit onderwerp is.

Dit webinar is in eerste instantie niet gericht op fotografen die zich verder willen ontwikkelen in het vak, maar je bent natuurlijk wel hartstikke welkom!

Introductie afscheidsfotografie

Een hele fijne, laagdrempelige maar vooral bomvolle Instacursus. In deze cursus leer je wat mijn werk zo bijzonder en mooi maakt, maar ook wat de moeilijke kanten zijn en hoe je hier mee om kan gaan. Hoe je een succesvol bedrijf opzet als afscheidsfotograaf. Ik neem je mee in hoe ik mijn marketing aanpak, hoe ik klanten krijg en ik leer je meer over hoe je omgaat met mensen in de laatste levensfase en hoe de uitvaartbranche in elkaar steekt. En niet onbelangrijk en misschien wel mijn grootste succesfactor, ik leer je meer over mindset, goede prijzen bepalen en hier vooral achter staan.

Meer info Instacursus

1 op 1 workshop afscheidsfotografie

Het maken van een herinneringspotret of een uitvaartreportage is om vele redenen anders dan andere fotografie. Er komt enorm veel bij kijken, qua techniek, etiquette, emotionele balans en nog veel meer onderwerpen. Met een 1 op 1 workshop gaan we in een halve dag of hele dag aan de slag met jouw leerdoelen. Uiteraard vertel ik veel maar ik zet je ook aan het denken. Wat ben je voor fotograaf, wat wil je geven aan mensen en hoe kan je dit doorvoeren in je bedrijfsvoering zodat je een rendabel bedrijf gaat runnen. 

Meer info 1-op-1 workshop

Deep Dive - Traject

Samen met een groep getalenteerde en gedreven afscheidsfotografen gaan we tijdens de masterclass nog een stapje dieper. In deze masterclass gaan we samen een traject van 6-maanden aan. Elke zes weken komen we samen voor een live-dag en elke zes weken spreken we elkaar online. Hiermee ga je enorm grote stappen maken. Niet alleen afscheidsfotografie komt aan bod, maar ook bedrijfsvoering, mindset en ga je uitzoeken wie jij bent als fotograaf en ontdek je hoe je je bedrijf wilt neerzetten.

Meer info Deep Dive Traject

VIP traject afscheidsfotografie

Dit is echt HET traject. We gaan 1 op 1 aan de slag en gaan dus 100% werken met jouw leerdoelen. Dit traject is uitermate geschikt als je wilt starten als afscheidsfotograaf maar ook als je al even bezig bent en de behoefte hebt om met regelmaat te sparren, beelden samen door te nemen, je workflow aan te bepalen of aan te scherpen, prijzen goed te bepalen. Kortom je bedrijf echt op de kaart te zetten zoals jij wilt en voor ogen hebt. En heb je dat nog niet helemaal helder? Dan gaan we daar in dit traject samen aan werken!

Meer info VIP Traject

En dat is nog niet alles! Een paar keer per jaar geef ik in het weekend een dagdeel boordevol inspiratie en kennis, Boost your Business! 

Elke keer een ander thema, de ene keer foto-feedback, de andere keer gaan we met tarieven aan de slag of met jaarplannen of met een moodboard. Ideeën genoeg! 

Een korte, intensieve training die absoluut zorgt voor een boost in je bedrijf.

Meer info Boost you Business

Naast dit alles geef ik ook een hele toffe een-daagse Masterclass in samenwerking met HeelHollandFotografeert. 

Deze Masterclass zit bomvol informatie en is perfect voor de fotografen die nieuwsgierig zijn naar dit vak. Of al weten dat ze dit willen gaan doen maar niet weten hoe te starten. In slechts 1 dag ben jij er klaar voor om te beginnen!

Informatie Masterclass HeelHollandFotografeert

Uiteraard is alles altijd maatwerk. Dus staat hierboven niet wat je zoekt, er is nog veel meer mogelijk!

Naast bovenstaande trajecten zijn er uiteraard nog andere opties. Neem vooral contact met mij op als je niet zeker weet wat je nodig hebt of op dit moment het best passend is. Ik denk heel graag met je mee zodat je het beste uit je investering gaat halen.

Andere opties zijn in ieder geval:

  • Shoot with me: We gaan samen een opdracht fotograferen. Of jij gaat mee met mij of ik ga met jou mee. In beide gevallen nemen we samen alle foto's door en geef ik je feedback hoe het is gegaan. En super snelle en effectieve manier van grote stappen zetten

  • Korte mentoring (BOOST sessie): We spreken voor 1 of 2 uur af op mijn kantoor of via skype en bespreken waar jij behoefte aan hebt. Denk hierbij aan samen een reportage doornemen, een portfolio review, techniek, moelijke situatie doorspreken of editing. Dit is heel fijn als je net even een prangende vraag hebt en wilt dat ik even met je mee denk en je een zetje in de juiste richting geef. 

Neem contact met mij op

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

Ons contact met Gwendolyn verliep vanaf het eerste moment begripvol, professioneel en buitengewoon prettig. We hadden haar geselecteertd op basis van de foto’s van haar website die voor ons precies uitdrukten waar we naar zochten rondom het overlijden van onze moeder en schoonmoeder: ze vertelden zonder woorden een verhaal over liefde, verdriet en afscheid. Toen… Lees verder “”

- Yvonne Rooms -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

Voor fotografen

Menu