Een tastbare herinnering aan de reportage

Iedereen die mij wel eens heeft gesproken over mijn fotografie, weet hoe gepassioneerd ik ben over mijn eindproduct, mijn albums. Ik denk dat minimaal 95% van al mijn reportages uiteindelijk wordt opgeleverd in een prachtig, persoonlijk en uniek album. Ik vond het daarom ook eens tijd om mijn passie voor mijn albums te laten zien in een filmpje. Mocht je dus nog twijfelen of je wel een album wilt? Of ben je benieuwd waar ik zo gepassioneerd over ben? Kijk dan vooral het filmpje.

En benieuwd naar nog meer album? Kijk dan vooral in deze GALERIJ, hierin staan albums in allerlei kleuren en maten en kaften ter inspiratie, om te laten zien dat echt alles mogelijk is.

Leverancier Konpoli

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu