Een prachtig gezin – Familiereportage Domburg

Tijdens de Moment Design betekenisweek mocht ik afgelopen oktober een prachtig gezin vastleggen, het gezin van Christie. Ze had zich aangemeld omdat ze graag een mooie herinnering wilde laten maken van haar gezin voor als ze er later zelf niet meer is. Ze heeft namelijk uitgezaaide en ongeneeslijke eierstokkanker. Door haar gezin heeft ze elke dag weer de kracht om door te gaan in haar strijd tegen haar ziekte. We hadden een prachtige middag, een mooi najaarszonnetje, lieve mensen en heel veel lieve en warme woorden. Ik genoot van ieder moment en de familie ook.

Enkele weken later liet ik Christie en Willem de foto’s zien op mijn kantoor in Vlissingen. Tot tranen geroerd waren ze, dat was zo’n mooi moment. Inmiddels heb ik een prachtig album voor ze mogen maken. Zo dankbaar dat ik dit mocht doen.

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu