Een korte maar intensieve masterclass voor (afscheids)fotograferen

Neem jij wel eens de tijd om aan je bedrijf te werken? In plaats van alleen maar in bedrijf? We hebben het allemaal mega-druk. Maar als je niet de tijd neemt om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen, dan zul je ook niet groeien.

Een liefdevolle schop onder je kont

Enkele malen per jaar ga ik een Boost your Business geven, een mini-masterclass speciaal voor fotografen. Een ochtend vol met inspiratie, like-minded people en veel kennis. Ik durf te wedden dat je na deze ochtend met een borrelend hoofd naar huis gaat en veel zin hebt om jezelf en bedrijf te nog verder te laten groeien.

Thema

Elke ochtend heeft een ander thema, we gaan het een keer hebben over prijsbepaling, fotofeedback, portfolioreview, jaarplannen, fotobewerken, klant-managementsystemen, klantbeleving. Kortom, ideeën te over!

Wat levert deze ochtend je op:
 • Een fijne en intieme groep

 • Veel ruimte voor je vragen

 • Persoonlijke groei

 • Veel diepgang

 • Een inspirerende omgeving

 • Diverse onderwerpen komen aan bod

 • In slechts een paar uur tijd een enorme boost voor je bedrijf

 • Lekker snel, kort, bondig en leerzaam

 • Persoonlijke aandacht voor de zaken waar jij mee worstelt

 • Mijn energie en passie schijnt aanstekelijk te zijn

 • Een (nieuw) netwerk met collega-fotografen

En natuurlijk zorg ik voor lekkere hapjes en drankjes! 

Yes dit wil ik!

ZONDAG 27 SEPTEMBER 2020

FOTOFEEDBACK

Enorm tof en waardevol om te kijken wat andere fotografen van je beelden vinden. We gaan diep in op het standpunt dat je hebt genomen, op het moment dat je hebt weten te vangen en de nabewerking die je hebt gekozen. Waarom maakte je die keuzes? Wat gebeurt er als je andere keuzes maakt? 

Iedereen mag 20 beelden van te voren insturen. Ik bereid deze dan voor en we bespreken ze gezamelijk. Ook van de feedback op andermans beelden leer je enorm veel. 

DOEL: anders leren kijken naar je beelden maar ook kritisch leren zijn op je beelden. Met als ultiem doel om te groeien en betere beelden te leren maken.

Details

Datum: Zondag 27 september 2020

Tijd: 9.30 - 12.30 uur

Locatie: Een fijne en inspirerende locatie op Walcheren, Zeeland. Uiteraard goed bereikbaar. Details ontvang je per mail.

Verzorging: Een hapje en drankje is uiteraard inclusief!

BONUS

Heb je interesse in afscheidsfotografie? Op zaterdag 26 december geef ik een Masterclass Afscheidsfotografie. De ultieme combinatie, zaterdag alles leren over afscheidsfotografie en op zondag nog meer diepgang door uitgebreide fotofeedback. Maak er een heerlijk weekend weg van in het mooie Zeeland en investeer in jezelf en je bedrijf!

LEES HIER MEER

Yes dit wil ik!

ZATERDAG 31 OKTOBER 2020

MINDSET & MOODBOARD

Ik ga je meer leren over mindset, de theorie en wat het mij heeft gebracht. Een onderdeel daarvan is het maken van een moodboard. Door het maken van een moodboard sta je stil bij je wensen en verlangens, bij dat wat je aandacht wilt geven in je leven. En doordat je dat concretiseert door middel van een moodboard ga je dit ook aantrekken in je leven. 

Maak je klaar voor een borreld hoofd, inspiratie en veel positiviteit!

DOEL: Aantrekken van de dingen die je wilt in je leven en je business

Details

Datum: Zaterdag 31 oktober 2020

Tijd: 9.30 - 12.30 uur

Locatie: Een fijne en inspirerende locatie op Walcheren, Zeeland. Uiteraard goed bereikbaar. Details ontvang je per mail.

Verzorging: Een hapje en drankje is uiteraard inclusief!

Yes dit wil ik!

ZATERDAG 12 DECEMBER 2020

JAARPLAN 2021

De titel is wellicht niet heel verleidelijk, maar dat is de dag wel! Een goed begin is het halve werk en stilstaan bij je afgelopen jaar en je doelen voor komend jaar opschrijven gaat je enorm veel opleveren. Ik zet je aan het denken en daag je uit om dat wat je wilt concreet te maken, niet alleen in getallen maar juist in acties. 

Ook geef je tips en inspiratie mee hoe je daadwerkelijk je doelen kunt gaan behalen. 

DOEL: Resultaten behalen en stappen zetten

Details

Datum: Zaterdag 12 december 2020

Tijd: 9.30 - 12.30 uur

Locatie: Een fijne en inspirerende locatie op Walcheren, Zeeland. Uiteraard goed bereikbaar. Details ontvang je per mail.

Verzorging: Een hapje en drankje is uiteraard inclusief!

Yes dit wil ik!

Investering

De investering voor deze Boost your Business is slecths €97,- (exclusief BTW)

Een betere prijs-kwaliteit verhouding ga je nergens anders krijgen!

Locatie

Deze waardevolle ochtend vind plaats op een goed bereikbare en inspirende plek in Zeeland.

Neem contact met mij op

FAQ


Waarom helemaal in Vlissingen?

Tja daar woon ik nou eenmaal ;-) Maar buitenom dat is het een fijne en inspirerende omgeving. Ik nodig je graag hier uit zodat je er echt een fijne dag er tussen uit van kan maken. De ochtend je hoofd vol laten lopen met inspiratie en ideeën. En neem daarna fijn de tijd voor jezelf om dit op je in te laten werken, door een fijne standwandeling bijvoorbeeld. Neem je vvriend/vriendin, partner of moeder gezellig mee. Die kan zich prima vermaken hier in de buurt en de middag maak je er samen een fijne dag van in onze mooie provincie!

Moet ik afscheidsfotograaf zijn?

Nee! Maar mag wel. De onderwerpen die we gaan bespreken zijn relevant voor alle soorten fotografie. Al zal ik mij in de beeldbesprekingen beperken tot documentaire fotografie, maar dit kunnen dus uitvaarten, bruiloften, DITL reportage etc. zijn.

Ik ken niemand en vind het spannend.

Niet nodig, ik bijt absoluut niet. En ongetwijfeld de andere fotograferen ook niet. In datgene wat je spannend vind zit je groei! Stap uit je comfortzone, stretch en je zult groeien!

Mag ik ook een keer mee als second shooter tijdens een uitvaart?

Deze vraag krijg ik enorm vaak en zoals je kunt begrijpen ligt dit erg gevoelig. Op het moment dat een familie een tweede fotograaf wenst dan neem ik een gespecialiseerd afscheidsfotograaf mee omdat de familie hier ook voor betaald. In andere gevallen is het afscheid te intiem of te klein om een tweede fotograaf mee te nemen. 

 

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

Ons contact met Gwendolyn verliep vanaf het eerste moment begripvol, professioneel en buitengewoon prettig. We hadden haar geselecteertd op basis van de foto’s van haar website die voor ons precies uitdrukten waar we naar zochten rondom het overlijden van onze moeder en schoonmoeder: ze vertelden zonder woorden een verhaal over liefde, verdriet en afscheid. Toen… Lees verder “”

- Yvonne Rooms -

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

Mini-Masterclass

Menu