Leren met en van elkaar! 

Samen met een groep getalenteerde en gedreven afscheidsfotografen gaan we tijdens de masterclass nog een stapje dieper. In deze masterclass gaan we samen een traject van 4-maanden aan. Elke maand komen we samen voor een live-dag en elke maand spreken we elkaar online. Hiermee ga je enorm grote stappen maken. Niet alleen afscheidsfotografie komt aan bod, maar ook bedrijfsvoering, mindset en ga je uitzoeken wie jij bent als fotograaf en ontdek je hoe je je bedrijf wilt neerzetten.

De vorm
  • We werken in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen.

  • Iedereen krijgt op voorhand een individueel skype gesprek om leerdoelen helder te krijgen
  • Het traject duurt 4 maanden.

  • Elke maand komen we samen voor een live-dag in Vlissingen (10.00-16.00 uur). Volledig verzorgd met heerlijke hapjes en lunch!

  • Maandelijks hebben we een groeps-skype om de voortgang van een ieders doelstellingen te bespreken en situaties te bespreken waar je in de tussentijd tegen aanliep.

  • Tijdens de live-dagen heb je 1 op 1 tijd met mij zodat we ook aan de slag kunnen met je individuele vraagstukken

De investering

In groepsverband je bedrijf laten groeien, diep in de materie van afscheidsfotografie en grote stappen maken kan voor €2497,- (exclusief BTW)

BONUS Shoot with you

Iets wat je los bij mij kan boeken, Shoot with you. Ik kan bijvoorbeeld mee gaan naar een uitvaart of afscheidsreportage die jij geregeld hebt, ik loop of fotografeer met je mee (passend, integer en op afstand). Ik observeer hoe jij dit aanpakt en nadien bespreken we je beelden, maar ook hoe je het die dag hebt aangepakt. Normaal kost dit €795,- maar indien je een Masterclass bij mij afneemt kan je dit bijboeken voor slechts €495,-.

Programma

Individueel skype gesprek

Voor aanvang van de cursus plan ik met iedereen een individueel skype gesprek. Hiermee zal ik het geplande programma dusdanig aanscherpen dat iedereen uit de Masterclass gaat halen wat hij of zij wilt.

Lesdag 1 Afscheid en uitvaart

We starten met afscheisfotografie, we staan stil bij afscheidsreportages en uitvaartfotografie. Afhankelijk van jullie leerdoelen zal ik bepaalde onderwerpen met jullie bespreken, zoals etiquette, omgaan met mensen in rouw, workflow in de aanloop van de uitvaart maar ook de workflow op de dag zelf komt aan bod.

Lesdag 2 Je bedrijf

Staat in het teken van bedrijfsvoering, denk hierbij aan Social Media, PR & Marketing maar ook mindset komt aan bod! Hoe zet je een unieke klantbeleving neer zodat je de mensen voor het leven aan je bind. We gaan aan de slag met je identiteit of me een mooi woord, je branding. 

Lesdag 3 Portfolio review en reportages

Deze dag staat in het teken van portfolio review en het bekijken van enkele van jullie reportages. Wat gaat goed, wat kan beter, qua standpunten, instellingen etc. 

Lesdag 4 Wrapup

De laatste dag samen, we staan stil bij de leerdoelen die je hebt bepaald. Hoe ver ben je gekomen, wat heb je nog nodig, hoe ga je die stappen zetten. Uiteraard is er ook nog ruimte m datgene te bespreken wat nog niet aan bod is gekomen maar waar jullie nog wel behoefte aan hebben.

Tussentijdse skypesessie

Tussen de live-dagen door hebben we skype-sessie met elkaar. Daarin bespreken we na wat er in de lesdag daarvoor aan bod is gekomen, wat is er nog niet duidelijk of verdient nog meer verdieping. Verder staan we stil bij een ieders doelstellingen.Ik weet inmiddels hoe belangrijk accountability is, dus verantwoording naar elkaar afleggen. Dit doe ik zelf in een Mastermind en bij mijn bussiness buddies en daardoor ga je echt aan de slag met wat je wilt. Dit gun ik jullie ook en is dus een belangrijk onderdeel van deze Masterclass.

Neem contact met mij op

FAQ

Ben ik na deze cursus klaar om als afscheidsfotograaf aan de slag te gaan?

Sterker nog! Na de eerste dag ga je lekker aan de slag. Na de Masterclass staat het fundamnent van je bedrijf en kan je helemaal gaan knallen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Absoluut. Laat mij weten wat haalbaar is en dan maken we daar goede afspraken over.

Hoe vast is het programma?

Bovenstaand is een blauwdruk en een richtlijn om een opbouw te hebben in de Masterclass. Op basis van jullie leerdoelen ga ik het verscherpen zodat iedereen uit de cursus haalt wat hij of zij wilt.

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

Masterclass

Menu