Kinderen op een afscheid – Uitvaartreportage Terneuzen

Uitvaarten met kinderen zijn altijd bijzonder, ze zijn onverwacht en doen vooral hun eigen ding. Maar buitenom dat zijn ze zo heerlijk aards, nuchter. De dood is iets wat erbij hoort en zijn vaak heel troostend voor de volwassenen. Het is ook heel mooi als kinderen betrokken worden bij de uitvaart, door bijvoorbeeld het beschilderen van de kist, het leggen van bloemen of een schepje zand op de kist te mogen scheppen.

Lieve familie, dank je wel dat ik deze beelden van jullie mag delen. Dit betekent heel veel voor mij.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu