Veel te jong – Uitvaartreportage Yerseke

Er zijn vele redenen waarom men kiest voor een uitvaartreportage maar één van de redenen die ik vaak tegen kom is omdat een afscheid te vroeg komt, te onverwacht en er kinderen achter blijven. Dat was bij dit afscheid ook. Ik mocht foto’s maken, zodat de kinderen laten kunnen terug zien hoe ze afscheid hebben mogen nemen van papa. Onbetaalbaar…

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu