Een indrukwekkend afscheid – Uitvaartreportage Goes

Vorig jaar mocht ik een uitvaart vastleggen die geregeld was door Bianca Tange van Eigen Stijl uitvaartzorg. Een afscheid dat plaatsvindt in een prachtige kerk is altijd al heel indrukwekkend, maar ook de rest was heel erg mooi, mooie muziek, mooie bloemen en ontzettend veel liefde. Kijk mee naar een impressie van deze mooie uitvaart.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu