Als je weet dat er binnenkort een afscheid gaat komen, dan is het fijn om even met elkaar stil te staan. Bij het leven, bij elkaar. Samen een mooie dag beleven. Op een plek die jullie dierbaar is. Ik leg dat met liefde voor jullie vast: Poseren hoeft niet: het gaat om het samenzijn. Kleine en grote gebaren, een omhelzing. Samen lachen, om die mooie anekdote. Jullie eigen unieke verhaal, op beeld bewaard.

Jullie momenten samen zijn van onschatbare waarde

Een naderend afscheid bespreekbaar maken: dat is voor iedereen heel moeilijk. Als een dierbare gaat verhuizen, of emigreren. Bij een scheiding van families. Of als jijzelf of een geliefde te horen hebt gekregen dat je niet lang meer te leven hebt.

Kiezen om samen foto’s te maken kan dan helpen in dit proces. En geeft ook betekenis aan de laatste levensfase. Want dit is een periode die grotendeels in het teken staat van zorgen, verzorgen. Hele praktische dingen regelen. Terwijl er vaak een diepe wens is om nog echt een goed gesprek te hebben. Nog even samen te zijn. Elkaar de vragen te stellen die er het meest toe doen.

Foto’s kunnen helpen als troost. Je kunt herinneringen terughalen op een moment dat je er zelf aan toe bent. Ze helpen als kinderen met vragen zitten. Een oprecht portret van de laatste momenten maakt de cirkel rond, verbeeldt ook het einde van een uniek en bewogen leven.

Jullie momenten samen zijn van onschatbare waarde

Tijdens mijn reportages maak ik gebruik van de  Moment Design methode. Daardoor voelt een reportage heel anders aan. Niet ongemakkelijk poseren maar een waardevol moment met degene die je lief hebt. Je vergeet de camera en bent vooral met elkaar bezig. En uiteraard zorg ik voor mooie foto's waarvan de liefde en connectie af spat.

Investering

Een reportage die je nooit meer zal vergeten, met degene die je lief hebt, kost €225,-

Wil je de volledige prijsbrochure ontvangen, dan kun je deze hieronder vrijblijvend aanvragen.  Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. 

Album

Ik geloof heel erg dat foto's tastbaar op zijn mooist zijn, daarom lever ik in al mijn pakketten een luxe, professioneel en op maat gemaakt album.

Vraag mijn brochure aan!

FAQ

Wat is moment design dan precies?

Het is moeilijk om uit te leggen en eigenlijk iets wat je moet ervaren. De basis zit hem in het feit dat ik tijdens de sessie vragen stel en allerlei klein opdrachtjes geef, hierdoor vergeet je als het ware de camera. Je bent veel meer met elkaar bezig. Een Moment Design reportage gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach.

Wat maakt een moment design reportage dan zo bijzonder?

Je beleeft een onvergetelijk moment met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. De foto’s krijgen een diepere betekenis, als jij of je dierbare later naar de foto’s kijken, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Ik ga helemaal niet graag op de foto, hoe stel je mij op mijn gemak?

Ik ken superveel mensen die niet graag op de foto gaan, inclusief mezelf. Maar door de technieken van Moment Design haal je de druk van de mooie foto af. Het gaat veel meer om het moment dat je met elkaar beleeft, de herinneringen die je met elkaar deelt en maakt. En als resultaat heb je foto's die jou en je dierbare laten zien zoals jullie echt zijn, met een echte glimlach, met gevoel, een connectie. En die bovenal het gevoel van de sessie weer oproepen.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

Binnen 48 uur ontvang je een preview met enkele foto’s uit de reportage. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Ik zie prachtige beelden op je site, maar ik weet niet of ik wel onze foto’s op internet wil. Moet dit?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een kleine selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je niet niet dan hoeft dat uiteraard niet.

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

Ons contact met Gwendolyn verliep vanaf het eerste moment begripvol, professioneel en buitengewoon prettig. We hadden haar geselecteertd op basis van de foto’s van haar website die voor ons precies uitdrukten waar we naar zochten rondom het overlijden van onze moeder en schoonmoeder: ze vertelden zonder woorden een verhaal over liefde, verdriet en afscheid. Toen… Lees verder “”

- Yvonne Rooms -

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

Menu