Dit gun je niemand – Uitvaartreportage Bodegraven

Het is al weer bijna een jaar geleden dat ik een indrukwekkende begrafenis mocht vastleggen. Een jong gezin moest van hun dochter en zusje afscheid nemen, totaal onverwacht. De dienst was zo mooi, zo persoonlijk en o zo druk. Dankbaar ben ik dat ik bij dit moment mocht zijn om de nabestaanden een liefdevolle herinnering te geven, die hun ook de kans gaf om dit met de klasgenootjes en vrienden in het buitenland te delen.

 

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu