Leren met en van elkaar! 

Samen met een groep getalenteerde en gedreven afscheidsfotografen gaan we tijdens het Deep Dive traject nog een stapje dieper. In deze Deep Dive gaan we samen een traject van 6-maanden aan. Elke zes weken komen we samen voor een live-dag en elke zes weken spreken we elkaar online. Hiermee ga je enorm grote stappen maken. Niet alleen afscheidsfotografie komt aan bod, maar ook bedrijfsvoering, mindset en ga je uitzoeken wie jij bent als fotograaf en ontdek je hoe je je bedrijf wilt neerzetten.

Zelf ben ik gek op mijn Mastermind en mijn Business Buddy en ik ga jullie laten voelen hoeveel dit je gaat opleveren. Deze kleine groep van fotograferen gaat jou Mastermind zijn en ik ben je Business buddy! Persoonlijke ontwikkeling is een mega belangrijk onderdeel van dit Deep Dive Traject!

De vorm
  • We werken in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen.

  • Iedereen krijgt op voorhand een individueel skype gesprek om leerdoelen helder te krijgen

  • Het traject duurt 6 maanden.

  • Elke zes weken komen we samen voor een live-dag in Vlissingen (9.30-16.00 uur). Volledig verzorgd met heerlijke hapjes en lunch!

  • Elke zes weken hebben we een groeps-skype om de voortgang van een ieders doelstellingen te bespreken en situaties te bespreken waar je in de tussentijd tegen aanliep.

  • Tijdens de live-dagen heb je 1 op 1 tijd met mij zodat we ook aan de slag kunnen met je individuele vraagstukken

De investering

In groepsverband je bedrijf laten groeien, diep in de materie van afscheidsfotografie en grote stappen maken kan voor €2697,- (exclusief BTW)

BONUS Shoot with you

Iets wat je los bij mij kan boeken, Shoot with you, kun je nu met een prachtige korting bijboeken. Ik kan bijvoorbeeld mee gaan naar een uitvaart of afscheidsreportage die jij geregeld hebt, ik loop of fotografeer met je mee (passend, integer en op afstand). Ik observeer hoe jij dit aanpakt en nadien bespreken we je beelden, maar ook hoe je het die dag hebt aangepakt. Andersom kan ook, je loopt met mij mee en we bespreken nadien de door jou en mij geschoten beelden. Normaal kost dit €795,- maar voor deelnemers in dit traject kunnen dit bijboeken met 50% korting.

Programma

Individueel skype gesprek

Voor aanvang van de cursus plan ik met iedereen een individueel skype gesprek. Hiermee zal ik het geplande programma dusdanig aanscherpen dat iedereen uit de Masterclass gaat halen wat hij of zij wilt.

Workshopdag 1 -  Jij en je bedrijf - Donderdag 25 februari 

Vandaag gaan we aan de slag met jou en je bedrijf. En dit doen we niet alleen, focusexpert Willemijn Leijnse gaat ons hierbij helpen. Voor deze dag doe je de Powertype Test en deze dag gaan we je Powertype rapport (20 A4) bespreken en kijken hoe je dit in je bedrijf kan inzetten. Dit rapport geeft je inzicht in jouw unieke kracht, hoe jij volledig tot je recht komt en je vol passie aan de wereld kunt laten zien wat er in je zeilt. Als je jouw kracht en kwaliteiten onvoldoende kent of leeft, hoe kunnen anderen dan zien hoe bijzonder je bent, wat jou drijft en wat je moeiteloos voor elkaar krijgt? Na vandaag heb je meer zelfvertrouwen, een krachtige profilering en energieke communicatie, zodat je zakelijk gezien meer ideale klanten aantrekt waardoor je energiepijl en omzet groeit.

We gaan ook aan de slag met een accountability-plan. Deze krijgt een belangrijke rol bij de tussentijdse skype sessies en gaat ervoor zorgen dat je aan de eind van dit traject ook daadwerkelijk mega stappen hebt gezet. 

Workshopdag 2 -  Afscheid en uitvaarten - Donderdag 8 april

We gaan we aan de slag met afscheisfotografie, we staan stil bij afscheidsreportages en uitvaartfotografie. We bespreken een heel veel diverse onderwerpen vandaag, zoals etiquette, omgaan met mensen in rouw, workflow in de aanloop van de uitvaart maar ook de workflow op de dag zelf komt aan bod. We gaan het hebben over hoe je voor jezelf kunt zorgen in deze moeilijke omstandigheden. We gaan ook kijken bij een Rouwcentrum om direct in de praktijk standpunten te bekijken en lichtsomstandigheden waar je mee te maken krijgt. 

Wokshopdag 3 - Portfolio review en reportages - Donderdag 20 mei 2021

Deze dag staat in het teken van portfolio review en het bekijken van enkele van jullie reportages. Wat gaat goed, wat kan beter, qua standpunten, instellingen etc. Maar ook laat ik mijn ruwe beelden zien, op deze manier krijg je een mooie inkijk hoe ik op zo'n dag aan het werk ga, welke standpunten kies ik, maar ook wat pas ik aan als ik zie dat iets nier werk, hoe selecteer ik snel, welke beelden blijven, welke sneuvelen, kortom echt een inkijkje in mijn hoofd!

Workshopdag 4 -  Social Media, zichtbaarheid en wrapup - Donderdag 1 juli

Vandaag vlieg ik Social Media Expert, Rachelle Verhage, ook wel bekend als de ZeeuwZe in. Ze gaat ons meenemen in de wondere wereld van Social Media en zichtbaarheid in zijn algemeenheid maar ook speciaal gericht op onze branche. Het is immers een gevoelige branche en hoe laat je hier authentiek en met respect je werk zien en draag je je missie krachtig uit. 

Verder staan we stil bij de leerdoelen die je hebt bepaald. Hoe ver ben je gekomen, wat heb je nog nodig, hoe ga je die stappen zetten. Uiteraard is er ook nog ruimte om datgene te bespreken wat nog niet aan bod is gekomen maar waar jullie nog wel behoefte aan hebben.

Tussentijdse skypesessie

Tussen de live-dagen door hebben we skype-sessie met elkaar. Daarin bespreken we na wat er in de lesdag daarvoor aan bod is gekomen, wat is er nog niet duidelijk of verdient nog meer verdieping. Verder staan we stil bij een ieders doelstellingen.Ik weet inmiddels hoe belangrijk accountability is, dus verantwoording naar elkaar afleggen. Dit doe ik zelf in een Mastermind en bij mijn bussiness buddies en daardoor ga je echt aan de slag met wat je wilt. Dit gun ik jullie ook en is dus een belangrijk onderdeel van deze Masterclass.

Neem contact met mij op

FAQ

Ben ik na deze cursus klaar om als afscheidsfotograaf aan de slag te gaan?

Sterker nog! Na de eerste dag ga je lekker aan de slag. Na de Masterclass staat het fundamnent van je bedrijf en kan je helemaal gaan knallen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Absoluut. Laat mij weten wat haalbaar is en dan maken we daar goede afspraken over.

Hoe vast is het programma?

Bovenstaand is een blauwdruk en een richtlijn om een opbouw te hebben in de Masterclass. Op basis van jullie leerdoelen ga ik het verscherpen zodat iedereen uit de cursus haalt wat hij of zij wilt.

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

Ons contact met Gwendolyn verliep vanaf het eerste moment begripvol, professioneel en buitengewoon prettig. We hadden haar geselecteertd op basis van de foto’s van haar website die voor ons precies uitdrukten waar we naar zochten rondom het overlijden van onze moeder en schoonmoeder: ze vertelden zonder woorden een verhaal over liefde, verdriet en afscheid. Toen… Lees verder “”

- Yvonne Rooms -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

Deep Dive Traject

Menu