Wat ontzettend knap en mooi – Uitvaartreportage Middelburg

In september werd ik gebeld door Maaike van Adagio. Een uitvaartleider waar ik erg graag mee samenwerk, of ik beschikbaar was voor een uitvaart die week. Gelukkig kon ik hier snel ja op zeggen. Het was een mooie dag, gevuld met liefde en aandacht, met live-muziek door één van de zoons op de piano (wat ontzettend knap, persoonlijk en mooi) en met een prachtige zangeres, mooie bloemen en nogmaals, heel veel liefde. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij deze momenten aanwezig mocht zijn en een liefdevolle herinnering heb mogen maken voor de nabestaanden.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vindt ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu