Regen en een zonnetje – Uitvaartreportage Vlissingen

Op zondag 7 mei ontmoet ik Hans op het strand in Vlissingen. Hij wilt graag dat ik de uitvaart van zijn vader ga vastleggen de dag later, maar vindt het fijn om even kennis te maken. Dit is uiteraard geen probleem, erg fijn zelfs. Wel extra spannend in dit geval, want Hans fotografeert zelf ook. En op een één of andere manier is een opdracht dan net even iets spannender. Dit blijkt gelukkig helemaal niet het geval te zijn, we hebben een ontzettend fijn gesprek waarbij de verwachtingen worden besproken. We spreken door wat de wensen zijn voor de volgende dag en kletsen verder over onze gezamenlijke passie fotografie.

De volgende dag ben ik bij de uitvaart, een warme dienst, met prachtige woorden en mooie muziek. Daarna gaan we naar de begraafplaats en het regent. Maar alsof het zo moet zijn, breekt de zon voorzichtig door als we bij het graf staan.

Bedankt Hans voor het vertrouwen. Het was een eer om dit voor jullie te mogen doen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

 

Gwendolyn

Met liefde leg ik jullie herinneringen vast. Of dit nou is op het moment dat jullie weten dat er een afscheid gaat naderen en nog een keer echt samen wilt zijn met mooie herinneringen en foto's als resultaat. Of op het moment dat het afscheid is aangebroken, dan maak ik graag een liefdevolle herinnering als troost.

Tags

Bekijk meer beelden!

Menu