Als je weet dat het afscheid gaat naderen is het van grote waarde om met elkaar stil te staan bij het leven en bij elkaar.

Het maken van een herinneringsreportage is zoveel meer dan mooie foto’s maken. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol. De fotoreportage gaat niet om het poseren. Het gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen.

De basis van mijn portretsessies is Moment Design. Maar wat is dat nou eigenlijk? Ik ben één van de gecertificeerde Moment Designers die Nederland rijk is. Hierdoor ben ik in staat om, met behulp van deze techniek, ongeposeerde foto’s te creëren met een emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld.

Wat kan je verwachten

Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. We gaan op zoek naar echte moment en creëren daarmee nieuwe herinneringen. Dit gebeurt tijdens een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie. Na afloop verras ik je met het resultaat: prachtige foto’s die je zult koesteren voor de rest van je leven.

Wat maakt een Moment Design sessie zo bijzonder?

Je een onvergetelijk moment met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. De foto’s krijgen een diepere betekenis, als jij of je dierbare later naar de foto’s kijken, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Tijdens een herinneringsreportage gaan we naar een locatie van jullie keuze, een plek die bepaalde herinneringen voor jullie heeft of die jullie mooi vinden. Een reportage duurt ongeveer een uur en draai helemaal om jullie, om tijd voor elkaar, herinneringen ophalen en maken. 

Investering

Een herinneringsreportage is al mogelijk voor €225,-

Graag vertel ik jullie in een persoonlijk, telefonisch gesprek wat de mogelijkheden zijn, omdat elke situatie uniek is. Bovendien kan je dan direct aanvoelen of er een klik is. Die is uiteraard heel belangrijk. Wil je de volledige prijsbrochure ontvangen, dan kun je deze hieronder vrijblijvend aanvragen.  Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. 

Album

Ik geloof heel erg dat foto's tastbaar op zijn mooist zijn, daarom lever ik in altijd een luxe, professioneel en op maat gemaakt album.

Vraag mijn brochure aan!

FAQ


Ik ben helemaal niet fotogeniek en hou niet van op de foto gaan

Dit is niet echt een vraag maar dit hoor ik vaak. Ik herken het ook heel erg, want ik vind het verschrikkelijk om zelf op de foto te gaan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier op mensen op hun gemak te stellen en op een manier op de foto te zetten dat het goed voelt en de resultaten ook zo voelen. Dat is voor mij Moment Design, dit is een techniek waarbij vooral herinneringen, lol maken en met elkaar bezig zijn centraal staat. Hierdoor vergeet je dat je op de foto gaat en ben je in plaats van met mij bezig te zijn, met elkaar bezig. Met als resultaat foto’s waarop jullie staan zoals jullie echt zijn, spontane foto’s, vol met speciale herinneringen. Keer op keer krijg ik terug dat dit zo anders is dan een normale fotoshoot, zoveel leuker en waardevoller. Wees dus niet bang, ik help jullie bij elke stap!

We weten nog niet zo goed wat we uiteindelijk met de foto’s willen doen, kan jij ons hier bij helpen?

Absoluut, dat doe ik heel erg graag. Vrij snel na de fotoshoot zien we elkaar weer en laat ik de resultaat van de reportage zien. En vervolgens gaan we kijken wat jullie met de foto’s zouden willen doen. Een prachtig album of juist iets moois voor aan de muur. Het kan allemaal en dat bespreken we uitgebreid, hierna ga ik met jullie bestelling aan de slag en zorg ik ervoor dat jullie foto’s met zoveel mooie herinneringen niet op een mapje in de computer belanden, maar een eervol plekje krijgt

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

Binnen 48 uur ontvang je een preview met enkele foto’s uit de reportage. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Met een herinneringsreportage probeer ik elkaar binnen twee weken weer te zien om jullie alle foto’s te laten zien.

Ik zie prachtige beelden op je site, maar ik weet niet of ik wel onze foto’s op internet wil. Moet dit?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een kleine selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je niet dan hoeft dat uiteraard niet.

 

“We spraken overdag af en wij moesten eigenlijk niets bijzonders te doen dan ‘gewoon’ de dagelijkse rituelen en momenten met elkaar hebben. Als je niet van geposeerde foto’s houdt is dit echt een fantastische manier om je gezin vast te leggen! De kinderen gingen heerlijk hun gang en Gwendolyn probeerde zo onopvallend mogelijk foto’s te… Lees verder “”

- Jessica de Jong -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Met het verliezen van het liefste wat ik had, is het zo fijn als je van de laatste kostbare momenten ook een blijvende herinnering hebt. Gwendolyn is een fotografe die perfect aanvoelt welke momenten bijzonder zijn én ze weet ze ook te ‘vangen’. Dit alles op een zeer respectvolle wijze. De slide-show met bijbehorende muziek… Lees verder “”

- Anneke Ausems -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel… Lees verder “”

- Maud de Winter -

Mijn moeder overleed na een ernstige hersenbloeding. Helaas niet op de plek waar zij dat zo graag had gewild: in haar eigen huisje. Het stond dan ook meteen onomstotelijk vast dat we haar, op de dag van de uitvaart, uit haar huis zouden gaan dragen. Ik hoopte maar, dat er die dag – op dat zo enorm… Lees verder “”

- Een dankbare nabestaande -

“Mijn ervaring als uitvaartonderneemster is heel goed met Gwendolyn. Ze is professioneel en denkt op een goede manier met de nabestaanden mee. Ook de producten die zij levert zoals het fotoboek of de foto’s digitaal zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben erg blij met haar!”

- Maaike Verstraten -

“Namens de familie wil ik je hartelijk bedanken voor de heel persoonlijke en integere wijze waarop je de afscheidsreportage hebt gemaakt van de begrafenis van mijn vader. Het eindresultaat van de reportage en het album waren echt heel mooi. Ook de manier waarop je alles hebt afgehandeld was heel erg verzorgd. Mijn complimenten!”

- Hans Lukasse -

“Ik ben heel blij dat je er was om foto’s te maken en dat we daar straks een album van thuis hebben.  De foto’s geven een soort van troost en als ik ze bekijk weet ik elke keer weer dat het gegaan is zoals papa dat graag gewild zou hebben… Zo is het naast een… Lees verder “”

- Sharinda van Zweden -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Vaarwel” zei de vos. “Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.” …, een quote uit de Kleine Prins van Antoine de Saint Exupéry. Gwendolyn maakt, op verzoek, voor onze klanten fotoreportages van uitvaarten. Bovenstaand citaat zegt daar wat ons… Lees verder “”

- Nicole van Luijk-Duivenvoorde -

“Ik vond het geweldig wat je voor mij en Jacomien gedaan hebt. De mensen die het boek en de slideshow hebben gezien vonden het fantastisch. En dat waardeer ik zeer, en ga zo door. Het is een mooie reportage. Dank je.”

- Daan Schijf -

“Intuïtief beantwoordde ik de vraag of we een uitvaartreportage wilde met een ja. Op dat moment realiseerden we ons nog niet hoe waardevol deze keus is. Gwendolyn heeft een heel verschrikkelijk akelige dag mooi weten vast te leggen, zodanig dat we herinneringen op beeld hebben, buitenom onze gedachten. Al snel na de uitvaart ontvingen we de eerste… Lees verder “”

- Simone van Pelt -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“Wij hebben 2 reportages door Gwendolyn laten maken. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elsgeest -

Menu